MENU

Best of the Fest

Tijdens het festival mogen festivalbezoekers via stemkaarten aangeven welke film hen het meest aanspreekt. Zaterdagavond wordt bekend gemaakt welke drie films het best zijn beoordeeld. Tijdens de slotavond op zondag onthult Paff welke film uiteindelijk de hoogste score heeft genoteerd en zich daarmee Best of the Fest mag noemen. De distributeur van de winnende film ontvangt een advertentiepagina in PS van de Week, het stadsmagazine van Het Parool, bij de lancering van hun film. Uit handen van de voorzitter van Stichting Paff ontvangt de distributeur de Paff Award, een beeld gemaakt door Jeroen Henneman.

Cold War winnaar Best of the Fest

De derde editie van Parool Film Fest (Paff) is vandaag afgesloten met de uitreiking van de Paff Publieksprijs. De onderscheiding, een kunstwerk van Jeroen Henneman, werd gewonnen door de film COLD WAR van de Poolse regisseur Pawel Pawlikowski (o.a. bekend van IDA) en werd uitgereikt aan filmdistributeur Cineárt. De films BECOMING ASTRID van Pernille Fischer Christensen en speelfilmdebuut GIRL van Lukas Dhont eindigden als tweede en derde.

7585701152_7X7A2332

Distributeur Cinéart ontvangt uit handen van Ronald Ockhuysen de Paff Award.

Hoe werkt het?

Je gaat naar de film en na afloop mag je ‘m beoordelen. Aan de hand van een scheurkaart kun je je waardering voor de film kenbaar maken. In de bus naast de ingang stop je jouw scheurkaartje. Aan het einde van de dag worden de kaartjes geteld en de score bijgehouden. Zaterdagmiddag worden de 9 winnaars bekend gemaakt, zondag de film met de hoogste eindscore.

Drie hoogtepunten bijwonen

Op de slotdag worden de drie publieksfavorieten achter elkaar vertoond. Ideaal voor wie niet kan kiezen en een ieder die nog één keer de hoogtepunten van vijf dagen Paff achter elkaar wil bekijken.  De eerste film start om 11:00 uur bij Het Ketelhuis en om 11.45 uur bij Studio/K.
Kaarten zijn €22,50.

 

jeroen-henneman

Jeroen Henneman (Haarlem, 1942) is een Nederlandse schilder, tekenaar, graficus, illustrator, beeldhouder en theater- en televisiemaker. Zijn meest bekende werk is het monument uit 2006 voor Theo van Gogh: De Schreeuw. Een ander bekend werk van Henneman is het portret van prinses Beatrix.

Comments are closed.