MENU

SLOTFILM PAFF: Beautiful Boy van Felix van Groeningen

Het Ketelhuis

Parool Film Fest (Paff) sluit haar derde festivaleditie af met de Nederlandse première van BEAUTIFUL BOY, de nieuwe speelfilm van Felix van Groeningen (DE HELAASHEID DER DINGEN, THE BROKEN CIRCLE BREAKDOWN, BELGICA). De première vindt plaats in filmtheater Het Ketelhuis in Amsterdam. Tegelijkertijd is er een publiekspremière in de overige Paff-theaters Cinecenter, Studio/K en FC Hyena. Regisseur Felix van Groeningen is bij alle vertoningen aanwezig. Kaarten hiervoor zijn binnenkort verkrijgbaar via www.paff.nl

BEAUTIFUL BOY gaat over journalist David Sheff en zijn getalenteerde tienerzoon Nic. Ze zijn twee handen op één buik. Wanneer David ontdekt dat Nic worstelt met een drugsverslaving, stort zijn wereld plots in. David besluit om alles in het werk te stellen om zijn zoon te begrijpen en te redden. Maar hoe red je iemand die misschien niet gered wil worden? Is loslaten soms de enige mogelijkheid? BEAUTIFUL BOY vertelt het waargebeurde verhaal van een onvoorwaardelijke liefde tussen een vader en zijn zoon.

Hoofdrollen in de film zijn voor Steve Carell (FOXCATCHER, THE BIG SHORT) en Timothée Chalamet (CALL ME BY YOUR NAME, LADY BIRD). Voor BEAUTIFUL BOY werkte van Groeningen voor het eerst samen met Plan B Entertainment, het inmiddels legendarische productiehuis van Brad Pitt dat eerder al tekende voor moderne klassiekers als 12 YEARS A SLAVE en MOONLIGHT.

Regisseur Felix van Groeningen geeft bij alle vertoningen, op zondag 14 oktober, een inleiding op zijn film.

beautiful-boy
Releasedatum:
Distributeur The Searchers brengt BEAUTIFUL BOY op 22 november uit in de Nederlandse bioscopen.
Lengte: 112 min.
Land: VS
Regisseur: Felix van Groeningen
Cast: Steve Carell, Timothée Chalamet, Maura Tierney

 

 

Bestel tickets voor SLOTFILM PAFF: Beautiful Boy van… in een van de volgende PAFF theaters

Cinecenter FC Hyena Het Ketelhuis

Comments are closed.