MENU

Best of the Fest

Deze films zijn door de bezoekers van Paff 2017 als beste beoordeeld:

  • Petit Paysan, regie: Hubert Charuel

  • Borg/McEnroe, regie: Janus Metz

  • Loving Vincent, regie: Hugh Welchman en Dorota Kobiela

Het programma van Best of the Fest start zondag 8 oktober om 12.00 uur in zaal 2 met de film Petit paysan. Er zijn nog enkele tickets beschikbaar. De winnaar van Best of the Fest (de publieksprijs) wordt voor aanvang van de première van Kleine IJstijd bekend gemaakt.

Tijdens het festival mogen festivalbezoekers via stemkaarten aangeven welke film hen het meest aanspreekt. Zaterdagavond wordt bekend gemaakt welke drie films het best zijn beoordeeld. Tijdens de slotavond op zondag onthult Paff welke film uiteindelijk de hoogste score heeft genoteerd en zich daarmee Best of the Fest mag noemen. De distributeur van de winnende film ontvangt een advertentiepagina in Het Parool, bij de lancering van hun film. Uit handen van de voorzitter van Stichting Paff ontvangt de distributeur de Paff Award, een beeld gemaakt door Jeroen Henneman.

Hoe werkt het?

Je gaat naar de film en na afloop mag je ‘m beoordelen. Aan de hand van een scheurkaart kun je je waardering voor de film kenbaar maken. In de bus naast de ingang stop je jouw scheurkaartje. Aan het einde van de dag worden de kaartjes geteld en de score bijgehouden. Zaterdagmiddag worden de 9 winnaars bekend gemaakt, zondag de film met de hoogste eindscore.

Drie hoogtepunten bijwonen

Op de slotdag worden de drie publieksfavorieten achter elkaar vertoond. Ideaal voor wie niet kan kiezen en een ieder die nog één keer de hoogtepunten van vijf dagen Paff achter elkaar wil bekijken. Kaarten zijn €22,50. De eerste film start om 12:00 uur.

Bestel BEST OF THE FEST kaarten

jeroen-henneman

Jeroen Henneman (Haarlem, 1942) is een Nederlandse schilder, tekenaar, graficus, illustrator, beeldhouder en theater- en televisiemaker. Zijn meest bekende werk is het monument uit 2006 voor Theo van Gogh: De Schreeuw. Een ander bekend werk van Henneman is het portret van prinses Beatrix.

 

Comments are closed.

KAARTEN PAFF