MENU

COLD WAR winnaar publieksprijs Parool Film Fest

Film

7585701152_7X7A2332

De derde editie van Parool Film Fest (Paff) is vandaag afgesloten met de uitreiking van de Paff Publieksprijs. De onderscheiding, een kunstwerk van Jeroen Henneman, werd gewonnen door de film COLD WAR van de Poolse regisseur Pawel Pawlikowski (o.a. bekend van IDA) en werd uitgereikt aan filmdistributeur Cineárt. De films BECOMING ASTRID van Pernille Fischer Christensen en speelfilmdebuut GIRL van Lukas Dhont eindigden als tweede en derde. 

Paff, een initiatief van dagblad Het Parool en filmdistributeur September Film, vond dit jaar voor het eerst plaats op vier locaties in Amsterdam: filmtheaters Het Ketelhuis, Cinecenter, Studio/K en FC Hyena.

Ronald Ockhuysen, hoofdredacteur van Het Parool: “Paff is een echt filmfeest geworden dat zich over de hele stad heeft verspreid. Als kers op de taart hadden we fantastische gasten over de vloer, onder wie Thomas Vinterberg, Matthias Schoenaerts, Sebastian Koch, Pernille Fischer Christensen, Piet Kroon en Felix van Groeningen. We kijken alweer uit naar de volgende jaargang in oktober 2019.”

Voor meer informatie over Paff ga naar www.paff.nl.

Filmdistributeur Cinéart brengt COLD WAR op 6 december uit in de bioscoop.

Bestel tickets voor COLD WAR winnaar publieksprijs Parool… in een van de volgende PAFF theaters

Cinecenter FC Hyena Het Ketelhuis

Comments are closed.