MENU

PAROOL FILM FEST DIT JAAR IN 4 BIOSCOPEN

Film

Dit jaar breidt het festival uit naar meerdere locaties verspreid over de stad. Het Ketelhuis (West), Cinecenter (Centrum), Studio/K (Oost) en FC Hyena (Noord) zijn de deelnemende theaters waar het publiek van de nieuwste kwaliteitsfilms kan genieten. 

Het is de derde editie Paff, waarbij het publiek vijf dagen kan genieten van de nieuwste bioscoopfilms die als (voor)première worden vertoond. Veel van de films zijn of worden geselecteerd op de grote filmfestivals van Berlijn, Cannes, Venetië en Toronto. Het programma vormt een overzicht van de belangrijkste arthousefilms van het nieuwe culturele seizoen. Hiermee presenteert Paff zich als podium voor auteursfilms; films waarin de hand van de regisseur duidelijk zichtbaar is. Behalve de vertoning van nieuwe films biedt het festival een randprogramma met talkshows, lezingen en muziek.

Ronald Ockhuysen, hoofdredacteur van Het Parool: “Paff staat garant voor een bezoek aan één of meer belangrijke films in een omgeving waar even niets anders lijkt te bestaan. Wij vertonen films die blijven hangen en waar je nog vaak aan terugdenkt. Ons festival heeft intussen een plek verovert in het hart van de filmliefhebber. We verheugen ons erop in oktober op verschillende plekken in de stad de liefde voor film te delen.

Borg / McEnroe

De kaartverkoop van de derde editie van Paff start in september. Dan is ook het complete programma bekend. Eind september publiceert Het Parool een 24 pagina’s tellende Paff-special met interviews, achtergronden en beschouwingen.

 

 

Bestel tickets voor PAROOL FILM FEST DIT JAAR… in een van de volgende PAFF theaters

Cinecenter FC Hyena Het Ketelhuis

Comments are closed.