MENU

Regisseur Pernille Fischer Christensen aanwezig tijdens Paff

Film

De Deense filmregisseur Pernille Fischer Christensen brengt op 12 oktober een bezoek aan Parool Film Fest (Paff). Ze is aanwezig voor een Q&A bij een speciale vertoning van haar nieuwe speelfilm BECOMING ASTRID. Op vrijdagavond is zij te gast in de Paff talkshow, gepresenteerd door Ronald Ockhuysen.

BECOMING ASTRID gaat over de jonge jaren van de beroemde schrijver Astrid Lindgren. Als jonge vrouw maakte zij een gebeurtenis mee die haar diep trof en het verdere verloop van haar leven zou bepalen. Het gaf haar de kracht en het zelfvertrouwen een ander pad te kiezen dan van haar in die tijd werd verwacht. Ze volgde haar hart en ontwikkelde zo haar passie voor schrijven. Met haar fantasierijke kinderboeken als Pippi Langkous is ze wereldwijd een van de meest inspirerende en geliefde auteurs van ons tijdperk geworden en staat ze symbool voor de vrije mens die met conventies durfde te breken.

becoming-astrid
Distributeur September Film brengt BECOMING ASTRID op 29 november uit in de Nederlandse bioscopen.

vrijdag 12 oktober
Becoming Astrid, Cinecenter 1, aanvang 16.30 uur – aansluitend Q&A met Pernille Fischer Christensen
Becoming Astrid, FC Hyena 1, aanvang 19.00 uur – aansluitend Q&A met Pernille Fischer Christensen
Paff Talkshow, Ketelhuis, 19.30 – 20.30 uur – Gasten: Pernille Fischer Christensen, Sebastian Koch (Werk Ohne Autor) en Finbarr Wilbrink (Cinema Brewers), presentatie Ronald Ockhuysen

Bestel tickets voor Regisseur Pernille Fischer Christensen aanwezig… in een van de volgende PAFF theaters

Cinecenter FC Hyena Het Ketelhuis

Comments are closed.