MENU

Regisseur Pernille Fischer Christensen

Film

De Deense filmregisseur Pernille Fischer Christensen brengt op 12 oktober een bezoek aan Parool Film Fest (Paff). Ze is aanwezig bij een speciale vertoning van haar nieuwe speelfilm BECOMING ASTRID. Na afloop zal er een Q&A zijn. De derde editie van Paff vindt plaats van 10 t/m 14 oktober 2018. 

BECOMING ASTRID gaat over de jonge jaren van de beroemde schrijver Astrid Lindgren. Als jonge vrouw maakte zij een gebeurtenis mee die haar diep trof en het verdere verloop van haar leven zou bepalen. Het gaf haar de kracht en het zelfvertrouwen een ander pad te kiezen dan van haar in die tijd werd verwacht. Ze volgde haar hart en ontwikkelde zo haar passie voor schrijven. Met haar fantasierijke kinderboeken als Pippi Langkous is ze wereldwijd een van de meest inspirerende en geliefde auteurs van ons tijdperk geworden en staat ze symbool voor de vrije mens die met conventies durfde te breken.

becoming-astrid
Tijdens Paff kan het publiek vijf dagen lang genieten van de nieuwste kwaliteitsfilms die als (voor)première worden vertoond. Het programma vormt daarmee een overzicht van de belangrijkste arthousefilms van het nieuwe culturele seizoen. Dit jaar breidt het festival uit naar meerdere locaties verspreid over de hele stad. Het Ketelhuis (West), Cinecenter (Centrum), Studio/K (Oost) en FC Hyena (Noord) zijn de deelnemende theaters.

De kaartverkoop voor de derde editie van Paff start eind september. Dan is ook het complete programma bekend. Ga voor meer informatie naar www.paff.nl.

Distributeur September Film brengt BECOMING ASTRID op 29 november uit in de Nederlandse bioscopen.

De kaartverkoop voor de derde editie van Paff start eind september. Dan is ook het complete programma bekend. Ga voor meer informatie naar www.paff.nl.

Comments are closed.